20091203

mustaa ja muovieläimiä

Päivän teemaväri on selkeästi musta. Päällä uudenuutukaisesta mallistosta nightmare-toppi ja ostoksetkin noudattelivat väriteemaa mainiosti yhtä poikkeusta lukuunottamatta.Kirpparilta löytyi kauan himoitsemani kynttelikkö makuuhuonetta koristamaan, kolmen euron hintakaan ei kovin kirpaissut. Olen käynyt tällaista ihailemassa jo muistaakseni muutamia vuosia sitten. Nyt sellainen vihdoin muutti meille.

 
Ruokaostoksilla mukaan tarttui myös vessan mustavalkoiseen maailmaan sopivat hygieniatuotteet.Ja sitten siihen poikkeukseen. Nämä eivät ole mustia mutta ihania kyllä. Muovieläinten ostaminen kirppikseltä ei liene mikään uusi idea mutta kuinka suuri on todennäköisyys sille, että juuri sinä päivänä kun päätin aloittaa niiden metsästämisen, löytyy niitä ensimmäiseltä kirpputorilta, ensimmäisestä vastaantulevasta pöydästä, kokonaiset kaksi pussillista. Ja vielä nimenomaan niitä hevosia, joita tulinkin hakemaan. Näistä on luvassa jonkinnäköistä sisustusaskartelua lähitulevaisuudessa.

8 kommenttia:

 1. Mä en voi tarpeeksi hehkuttaa, miten mukava on että nykyään voi ostaa kämpän väriin sopivia arkipäivän tuotteita! Mutta enemmänkin sellaisia tarvittaisi. Esim. miksi kaikki tiskiainepullot (järkevän hintaiset) on niin rumia?!

  VastaaPoista
 2. Olen muuten ihan täsmälleen samaa mieltä! Etenkin tuon hammastahnan löytyminen lämmitti mieltä suuresti. :D

  Ja tiskiaine on aika ongelmallinen tosiaan, se kun on keittiössä näkyvillä koko ajan. Meillä on tehty kompromissi ja ostettu tavallista tiskiainetta mutta punaisen värisenä, onpahan ainakin vähän sopivampaa punamustavalkoiseen keittiöön.

  VastaaPoista
 3. Oooooh, muovihevoset!!!I lööööv.

  Tiskiainepulloksi voi hankkia esim. jonkun tyyliinsopivan pumppupullon tms. ja käyttää kaupasta ostettuja vain täytepulloina. Tosin se täyttäminen saattaa olla hieman tuskastuttavaa ja/tai sotkuista, been there...
  Tai sitten voisi naamioida tiskiainepullon jonkun astetta tyylikkäämmän pakkauksen sisään?

  VastaaPoista
 4. LV-tiskiainepullo on onneksi aika pieni ja neutraalin kirkas väriltään, sopii aika hyvin joka paikkaan ;)

  VastaaPoista
 5. Haa, sait kynttelikön! Mä muistan, kun muutama vuosi sitten hankkiuduin eroon omastani, ja olisin sen mielelläni sulle luovuttanut, jos olisit ollut lähempänä ;)

  Minähän olen ratkaissut tiskiaine-ongelman jo monta vuotta sitten Cult Designin Kubilla. Sitä on nykyisin myös mustana, suomenkielisellä tekstillä http://www.decodeco.fi/sisustus/product_info.php?products_id=895

  VastaaPoista
 6. Tuo LV ja Mamman vinkkaama Cult Design näyttävät molemmat ihanan tyylikkäiltä. Pitänee nyt kuitenkin ensin käyttää tuo nykyinen pois, sitten voisi miettiä jotain toista ratkaisua. :)

  Joskus oli testissä myös hienoon lasipulloon lutraaminen mutta loppujen lopuksi pullo oli niin hankala (ilman pumppumekanismia), että se jäi koristeeksi ja kaappiin ilmestyi vaivihkaa joku "käyttöversio".

  VastaaPoista
 7. Odottelen innolla noita sun muovieläin askartelemuksia! Täällä päässä tuli tänään hankittua muovisia maatilan- sun muita elukoita korutakoituksessa ;) Tollasesta hepastakin sais ihan mahti sormuksen!

  VastaaPoista
 8. Kukahan se oli kun tekee just koruja noista ja ihan huikeita vieläpä. Täytyykin kaivella muistilokeroita. :)

  Omat suunnitelmani ovatkin tällä kertaa hieman sisustuksellisempia mutta niistä lisää kunhan ne etenevät johonkin suuntaan. Saattaa tosin olla, että ehdin paneutua tähän vasta jouluhössötyksen laannuttua.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!