20091217

muffinssinmuruja ja mielen maisemia

Puoli yhdeltätoista illalla on varsin mainio hetki syödä aamiaista, eikö vain? Ja mitäpä muutakaan sitä tässä söisi kuin suklaamuffinsseja. Voi olla, että tämän rumban jälkeen en hetkeen halua nähdä yhtään leivosta enkä kakkupalaa.

***

Väsymys alkaa näkyä ihan konkreettisesti. Meinasin ajatuksissani bussiin juostessa jäädä auton alle tänään. Ei ole ihan huomio- eikä koordinaatiokyky parhaimmillaan enää. Eikä järkikään kulje ihan kunnolla kun eniten huolestuin kameran mahdollisesta rikkoutumisesta ensihätään, enkä niinkään itsestäni. Taitaa olla kohta aika mennä nukkumaan. P meni jo. Ja niin, kamera ja minä olemme kunnossa kyllä.

***

Avainnippu on kahta avainta kevyempi. Joskus on suljettava joitain ovia, jotta aukeaisi uusia.

***

Tuntuupa tämä ilta leppoisalta, kun ohjelmassa on vain kahdeksan tyynyliinan painaminen, silittäminen, pakkausten tulostaminen ja pakkaaminen. Ja flyereiden leikkaaminen tietysti. Ja muutaman korun kasaaminen. Ihan kuin olisi lomaa. Ajatukset eivät tosin lomaa vietä. Ehtisinkö huomenna hakea uuden bussikortin kadonneen tilalle? Pitäisikö Eyecandyja olla sittenkin lisää? Menivätkö kaikki kahvikuppikorvikset muka jo? Pitäisiköhän rintanappeja sittenkin tehdä vielä viikonlopuksi myyntiin? Milloinkahan olisi aikaa iskeä seuraavan projektin kimppuun, jonka luonnos lojuu tuossa lattialla? Voisikohan tähän aikaan juoda vielä kahvia? Tulostimeen pitäisi vaihtaa mustekasetit. Melkein on huono omatunto jos näiden hommien jälkeen menen jo nukkumaan.

***

Vielä hymyilyttää kuitenkin. Melkein ainakin.***

Vanhemmilta tuli joulukortti, alla luki nimien lisäksi myös, että "meidän joulukortin voi laittaa tähän pääkaupunkiseudun osoitteeseen." Niin minkä joulukortin? Missähän välissä minä muka jotain joulukortteja vielä pykään.

Ystäväni M lähetti tekstiviestin tiistaina ja kyseli, että "baariin ke tai to?" Öö, anna kun mä mietin, ei. Muistathan kun mä sanoin viimeksi viestissä, että last chance to see before christmas. Niin, se ei ollut mikään vitsi.

***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!