20091229

letkeitä lekureita

Kyllä maalla on mukavaa kun ei henki kulje. En tiedä hermostuiko astma pakkasesta vaiko kyläpaikan eläintarhasta mutta loppujen lopuksi ei auttanut muu kuin kiitää autolla terveyskeskukseen. Odottelivat vielä oikean sulkemisajan jälkeen, että ehdittiin.

Reilusti murtaen puhuva lääkärisetä oli sangen sutjakkaalla tuulella. Diagnoosi oli "vinku kaikila puolilla, vinku vinku joka puoli." Tiedusteli myös mistä arvelen kohtauksen tulleen ja että olinko ulkopaikkakuntalainen. Koitin siinä sitten pihisten selittää, että juu avomiehen veljen luona ollaan kyläilemässä. "Jaa sukulaisiasukulaisia, eivät sinun terveydestä huoli sit?" Juu no tuota. Kerroin eläimistä, koiralaumasta ja linnusta. "Koira ei mitää mut lintu paha, lintu pitä päästä vapaaksi. Kerro sukulaisille terveisiä!" Kerrotaan. Vilkaisi lävistyksiä naamassa ja kysyi että "etkö ole nikkelile allergine?" Vastasin, että eivät ole nikkeliä nämä kun titaania. "No et ole sit titaanile allergine?" En ole en. Nauratti. Niin lääkäriä kuin minuakin.

Olo oli kammottava mutta palvelu kohdallaan. Mukavampi se tuollaisessa paikassa on lääkärissä käydä. Nyt kulkee henkikin. Ja hymyilyttä, mikä on aika harvinaista lekurireissun jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Huikea lääkäri. Mäkin tahdon tuollaisen :D

    VastaaPoista
  2. No niinpä. Ei meillä tuolla kaupungissa vaan tällaisia ole. :D

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!