20091217

laukkujämähtäjä

Olen laukkujämähtäjä. Kun pääsen vauhtiin, käytän samaa laukkua joka päivä, koko ajan ja kannan siellä koko omaisuuteni, P:n sanoin, tuo ehtymätön yllätysvarasto, joka sulla on mukana. Kaikki on aina käsilaukussa. Ostaisin laukkuja kaikki paikat täyteen mutta olen sillä tavalla vähän kummallinen, että niitä ei tule oikein käytettyä tuon jämähdysefektin vuoksi. Suurin osa nököttää vaatehuoneessa, parhaat palat paraatipaikalla eteisessä.

Ongelma ei olekaan tämä vaan sen Oikean Laukun löytäminen. Sen pitää olla tarpeeksi pieni, jotta sitä jaksaa kantaa, sen täytyy pysyä nätisti olkapäällä. Sen täytyy olla tarpeeksi suuri, jotta sinne mahtuu ihan kaikki, tarvittaessa myös kohlo läppärini tai esimerkiksi helikopteri. Sen täytyy näyttää samaan aikaan luksukselta ja arjelta, sopivassa suhteessa. Sen täytyy nimittäin sopia sekä fiinimpiin pippaloihin, että arkiseen aherrukseen. Siinä saa olla printtiä tai kuosia, kunhan se käy lähes kaikkeen mitä vaatekaapistani löytyy.

Tähän asti olen taiteillut kahden laukun loukussa. Minulla on ihana Sokoksen alelaariin hylätty Friis&Companyn harmaa supersuloisuus kimallekruunuineen, joka sopii ihan kaikkeen. Sen ainoa ongelma on tila, läppäriä sillä ei kanneta. Miksi tämä on niin raastava seikka? No sitä tilaa ei tarvitsisi kuin noin viisi senttiä lisää. *huoh* Kun on kannettava kannettavaa, otan käyttöön luottoystäväni Gollan. Se on harmaanruskea, tyylikäs, dynaaminen ja kaunis. Ja sinne mahtuu läppäri, omaan pehmustettuun taskuunsa. Sinne ei vain sitten mahdu oikein mitään muuta. Jopa eväsrasian kanssa tekee tiukkaa.

Äsken kävi postipoika tuomassa jotain, joka vakavasti vaikuttaa voittajaehdokkaalta. Aion raportoida tulevista vaiheista, tänään on tulikoe, paukkupakkasella keskustaan suunnistaminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!