20091212

kupittelua

Seurasin mielenkiinnolla kuukuppikeskustelua sen velloessa kuumimpana ja mietinkin pariin kertaan kupin testaamista mutta aina se vaan jäi. Jotenkin en saanut aikaiseksi ja aina tuntui olevan jotain muuta mielessä enkä jaksanut sen kummemmin keskittyä. Sittemmin minua yllättäen pyydettiin mukaan Luneten kesäkampanjaan kustomoimaan Minna Parikan korkkarit palkinnoksi arvontaan. Kengistä ja niiden synnystä lisää tässä postauksessa.

Sain nyt vihdoin ja viimein itsestäni irti ja otin kokeiluun kenkäprojektin tiimoilta saamani kupin ja oheistuotteet. Täytyy nostaa hattua sekä toimivuudesta ylipäätään, (miksi ihmeessä en ole kokeillut tätä jo aiemmin!?) että ihanasta imagosta. Voin vain kuvitella, millainen painajainen kuukautiset ovat aiheena mainostoimistolle. Niistä on vaikea saada mitään raflaavaa, saati coolia tai puoleensavetävää. Lunette on onnistunut erinomaisesti ja minun mieltäni lämmittivät niin oivaltavat sloganit kuin suloisesti nimetyt nesteet ja voiteetkin.

En voi muuta kuin suositella!4 kommenttia:

 1. Olet ehtinyt siis jo testata kuukuppia? Mulla on yksi hyvä ystävä, joka on käyttäny jo pitkään tota, mutta en ole toistaiseksi vakuuttunut. Olis kiva kuulla mielipiteitä käytettävyydestä :) Siis ei mitään liian yksityiskohtasta, mutta vähän tarkemmin, että toimii siis oikeesti hyvin vai? Ilman ongelmia what so ever?

  VastaaPoista
 2. Hei muakin kiinnostaisi kuulla lisää tuosta kuukupista, oon myös harkinnut kupitteluun siirtymistä.

  VastaaPoista
 3. Minähän kokeilen nyt siis ensimmäistä kertaa ja etukäteen ajattelin tämän olevan mutkikasta ja jotenkin aikaavievää opetella. Selailin myös keskusteluja aiheesta mutta jotenkin en saanut aikaan. Ajattelin aiemmin myös tamponien olevan mukavia käytössä. Vähänpä tiesin. Kuppi on noin sata kertaa huomaamattomampi ja mukavampi, tyhjennyskin simppelimpää kuin odotin. Sisään ja ulos laittamista jännitin ehkä eniten etukäteen, sekin on sujunut täysin ongelmitta. Mukana (ainakin Lunetella) oli kattavat selkeät ohjeet. Ainoa miinus ovat julkiset vessat, joissa ei ole lavuaaria kopin puolella. Itse näin ympäriinsä töitä tekevänä ja esimerkiksi nyt myyjäisissä yksitoista päivää päivystävänä tämä seikka on aika iso osa elämää. Mutta siis ehdottomasti suosittelen kyllä, veikkaan että ette vaihda takaisin muihin konsteihin. :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on ollut kuukuppi jo vuosia käytössä ja ikinä en enää siirry siteisiin tms. Ei ole ollut mitään ongelmia ja kuppikin on pysynyt ehjänä, on kyllä maksanut itsensä monta kertaa takaisin. Kannattaa ehdottomasti siirtyä kupittelemaan ;)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!