20091214

kaikki tahtoo ponin

Vanhan joulumyyjäiset pyörähtivät tänään käyntiin. Ihmismassa oli suunnaton ja kestohitiksi nousi Sano vaan -malliston Tahdon ponin! -kaulakoru. Kaikki tahtovat ponin.

Parin tunnin unilla mentiin jälleen. Tästä taitaa tulla aika pitkä viikko.

Tupakkapaikalla sain elämänohjeita vanhemmalta rouvalta. "Hyvin suunniteltu on puoliksi pilattu" sekä "Parhaani yritän mutta priimaa pukkaa". Näillä mennään.

Eräs pikkuneiti katseli pitkään Sano vaan -korujen puhekuplia ja kertoi sitten äidille, että "jos on toi Vaihda levyä! -koru niin sit toisella vois olla toi No en todellakaan! jos se niinku tykkää siit levystä."

Mallistossa ovat myös hilpeyttä herättäneet Suklaata saatana! ja Siideriä saatana! -korut. Eräs rouva toivoi lisäksi samaan sarjaan myös tyhjentävän tiukkaa Pullaa perkele! -versiota.

Tervetuloa Vanhalle! 13.-23.12.2009
Arkisin klo 11-20 ja lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-18.


3 kommenttia:

 1. Pitääkin heti (suht') uutena lukijanasi kysäistä, että kuinka kauan olet Vanhan joulumyyjäisillä?

  Ja kiitos upeasta blogista, taisin jäädä heti koukkuun.

  VastaaPoista
 2. Oih, mun on ehkä pakko käydä kotiuttamassa toi Tahdon Ponin!-koru. Mutta olisiko hieman liioittelua käyttää sitä vaatekaapistani löytyvän "Daddy buy me a pony!" printillä varustetun t-paidan kanssa? =D

  VastaaPoista
 3. Elliisas, Vanhan myyjäiset kestävät 11 päivää, joista itse olen paikalla osan ajasta ja loput päivystää P. Tämä siksi, että molemmat ehtisivät nukkua edes joskus. :D

  Ja mukava kuulla, että blogista saa jotain irti. :)

  Enne, ei missään nimessä ole liioittelua! Tämä on tärkeä asia, tämä ponijuttu! XD

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!