20091214

autoja ja kultakehyksiä

Työpöydällä vilisee ties mitä lippua ja lappua, keskeneräisiä bambeja ja kermavaahtosormuksia. Saksia, liimaa, nokkapihdit. Kynsilakanpoistoainetta ja aamutakki. Silityslaudalla on Heartless-hotpantseja ja lattialla kasa henkareita. Pöydällä on punaisella tussilla kirjoitettu viesti, jonka allekirjoituksena on suukkoja. Pyykinkuivausteline vie tuhottomasti tilaa ja joka paikassa ajelehtii leivinpaperia ja pelikortteja. 2 kommenttia:

  1. Tuo ensimmäisen kuvan kyltti on mahtava. Ja pidin myös sormusten ideasta, ihanista pakkauksista puhumattakaan. Haluan yhden. Ja haluan myös vanhan myyjäisiin. Olen missannut tänä vuonna kaikki tuollaiset, ja vaikka olenkin jo Suomessa tuolloin, pitäisi matkustaa Helsinkiin ihan erikseen juuri keskellä jouluhössötystä. Jos perustan sulle faniklubin, maksaako joku junalippuni Turusta? Siis joku muu kuin äitini?

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa! Niin vanhalle kuin faniklubikin! Tulethan sitten äidin kukkaronnyörien hellittyä moikkaamaan. Lupaan tarjota ensimmäisen fanitapaamisen kunniaksi glögit tai kahvit. :D

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!