20091102

vielä kerran oranssia

Teiltä tulee varmaan tätä huushollimme tehosteväriä jo korvista ulos mutta kerta kiellon päälle. Valittelin aiemmin kissanhiekan toimesta aavikoituvaa kylpyhuonettamme, tässä ratkaisu ongelmaan.
Lupaan, että seuraavassa postauksessa on jotain mustavalkoista sillä me menemme hakemaan sitä ihanuutta ihan kohta, samalla kun postitan muutamia korutilauksia.

5 kommenttia:

 1. Mulla on punainen oranssina :)

  Vähitellen punainen ilmestyy joka asuntoon... makkarin lakanoihin, säilytyslaatikoihin, kirjoitusalustaan, jopa nauhana ovikranssiin... Koitan nyt hieman hillitä sitä eteisen&olkan ollessa siitä vapaita :)

  VastaaPoista
 2. Tiedän niin tunteen! Se alkoi ihan viattomasti pienestä haaveesta, että mustan astiaston tehosteena olisi muutama oranssi kippo. Kuvista voi päätellä lopputuloksen. :D Etenkin tällaisena vuosia mustiin pukeutuneena ja muutenkin aika värittömänä tyyppinä tuntuu hassulta, miten kotoisaa tuo oranssi on. Se vain tunkeutuu joka paikkaan, eikä häiritse ollenkaan.

  VastaaPoista
 3. Toimiiko toi? Jos näin on ni vähänkö matkin! Meijän kylppärissä ei mitään muuta ookkaan ku hiekkaa pitkin lattiaa.. perkele!

  VastaaPoista
 4. No ainakin näin parin päivän testausvaihe näyttäisi lupaavalta. Nuo laatikot ovat siis ihan tavallisia muovibokseja, korkeampia vain laidoiltaan. :)

  VastaaPoista
 5. Multa löytykin tuolta pari, mutta ne on varmaan liian pieniä.. Pitää kipasta Anttilaan varmaan huomenna.. korkeat laidat niissä mun omissa, mutta tosiaan noin muuten sit turhan ahtaita.. höh!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!