20091124

mustia tonttulakkeja ja tungosta

Ajattelin tänä vuonna erottua Rocksin kantispikkujouluissa ja sonnustauduin valkoiseen mustilla höysteillä. Hiuksetkin ehdin blondata jälleen hyperblondiksi ja kynnet lakata mustiksi. Meikkiin sujautin mukaan uusia sävyjä, kerron niistä joskus vähän tarkemmin. Viime viikolla joka ainoa baarimikko kyseli, että olettehan te nyt varmasti saaneet kutsun. Tottakai, tämähän on jo perinne ja edellisiltä vuosilta on varsin hulvattomia muistoja.

Raskaan sarjan joululauluista osa sykähdytti kyllä, Marco Hietala veti parastaan. Juomaa ja suklaamakeisia riitti yli äyräiden mikä valitettavasti näkyi aika pian juhlaväen kunnossa ja käytöstavoissa. Ovella jaetut mustat tonttulakit valkoisin tupsuin olivat ainoa hauska juttu koko illassa. Muu osa illasta koostuikin sitten tönivistä, kaatuilevista ja etuilevista ihmisistä, loputtomista jonoista niin tiskille kuin vessaankin ja lasittuneista katseista pöydällisen tuoppeja yli. Puoliltaöin luovutimme ja lähdimme kotiin. 
 

6 kommenttia:

 1. Tässä muuten sulle vinkki kotiin joulukuusesta (mm. valkoista ja mustaa), kissojen iloksi ;)

  http://www.lohikari.fi/tuotteet/8-somisteet/joulu_1_kuuset%20ja%20havut.htm

  VastaaPoista
 2. Ooh! Tuo on ihan mahtava! Meillä on aika vähän tapana joulua ripotella kotiin mutta tuon kyllä kelpuuttaisin samantien! Kiitoksia vinkistä. :)

  VastaaPoista
 3. Haa, kuva numero kaksi on mahtava :D

  VastaaPoista
 4. Inari, repesin ihan täysin kun latasin kuvat koneelle ja näin tuon. XD P pistää parastaan!

  VastaaPoista
 5. Nanna, kiitoksia, paita on Asplundin Save Rudeboy -kampanjapaita ja toimii näin hobittimittaisella mainiosti mekkonakin. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!