20091124

All Saints ja maailman ihanin mekko

En kestä! En vaan kertakaikkiaan kestä! Tämä on ehkä ihanin vaatekappale jonka olen koskaan omistanut. Voi rakkaus! Kuvat eivät todellakaan tee oikeutta tälle käsittämättömälle laskuvarjoa muistuttavalle kasalle joka on kuin tehty minulle. <3 Nyt tarvitsen äkkiä ison kasan edustustilaisuuksia joissa ulkoiluttaa tätä. Olisiko kellään hyviä vinkkejä? ;)
 
 

5 kommenttia:

 1. Järjestä kissoille ristiäiset! :D Komee on kolttu, kelepais.

  VastaaPoista
 2. Kissanristiäiset olisi kyllä ihan mahtava idea! *naur*

  Mekko pääsee näillä näkymin ulkoilemaan lehden kolmosnumeron julkkareissa. Sitä ennen ei taida kaikilta töiltä edes ehtiä mihinkään tuulettumaan.

  VastaaPoista
 3. vitsit kivaltahan toi näyttää päälläkin, oisko mahollista saada viel jotain selkeempää kuvaa? :) MouMoun kautta siis tänne eksyin ja kävin jo kuolaamassa ton mekon valkosta versiota ku se vois eeehkä käydä häämekosta jos vaan yltää polvien yli (tos istumakuvassa näyttäis siltä?) mutmut hirvittää kyl vähän toi tilaaminen et kumman koon sitä ottais, mikä koko sulla on ja minkäkokonen ite oot? :)

  sori täst kysymysryöpystä, sitä se mekkorakkaus teettää :D

  VastaaPoista
 4. hupsu, selkeämpää kuvaa on varmasti luvassa kunhan ehdin järjestää. :)

  Polvien yli ulottumisesta sen verran, että koko mekko on joka suunnasta säädettävissä noilla nyöreillä. Itse olen sitonut ne aika kireälle koska pidän enemmän lyhyemmästä mallista mutta pudottamalla helman korkeutta tai sitomalla ne eri tavalla saa varmasti "korrektimmankin" mittaista aikaan. Samasta mekostahan on All Saintsilla myös täyspitkä versio. Itsellä vain noita älä-näytä-nilkkoja -juhlia on niin vähän, ettei sille liene käyttöä tarpeeksi. :D

  Kooltani olen S/M tai 36/38 vähän vaatteesta riippuen. Tilatessani ei ollut jäljellä kuin M/L-kokoista eli 12-14 mutta ajattelin että se ei tuon mallisessa supersäädettävässä haittaa, että se on vähän iso. Ja oikeassa olin. Sitä ei huomaa oikeastaan mistään sen jälkeen kun säädin niskan takaa tulevat nauhat itselleni sopiviksi.

  Huomaathan, että All Saints tekee myös satunnaisia Security Checkejä, eli saattavat soittaa sinulle tilauksen etenemisen aikana. :)

  Ja aina saa kysyä!

  VastaaPoista
 5. jee, kiitos vastauksista :) pitääpi harkita josko ton itekin raaskis kotiuttaa tässä jossain välissä :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!