20091018

yhtäläisyyksiä

Blogimaailmassa seikkaillessa huomaa aika usein trendiaiheita. Välillä tuntuu siltä, kuin bloggaajilla olisi jonkinlainen kollektiivinen tapa hahmottaa maailmaa ja valita päivän puuhat. Ja ei, en ilku enkä ivaa ja varmasti sitä itsekin omaa aikaansa heijastelee niin blogissaan kuin muutenkin. Enemminkin on hauska analysoida ja huomata yhteneväisyyksiä, ilmassa leijuvia tämän hetken tuulahduksia.

Kesällä kaikki bloggaajat tuntuivat viettävän päiväkausia Hietsussa, muulta paikkakunnalta kotoisin olevat omalla paikallisella rannallaan. Kuvat olivat vesirajassa hyppelehtimistä ja jäätelönsyöntiä pullollaan. Loppukesästä tilaa valtasivat rantakuvien lisäksi erilaiset ruokailut milloin mäkissä ja milloin kiinalaisessa. Annos piti kuitenkin kuvata tai vähintään bloggaajakaveri istumassa annoksen takana. Herkulliselta näytti monet kerrat, etenkin jos pitää kiinalaisesta kuten allekirjoittanut.

Nyt tilaa valtaavat sateiset ikkunat pisaroineen ja höyryävät kahvi- ja teemukit. Minusta tuntuu, että viimeisen tunnin aikana näin ainakin kahdeksan kahvikuppikuvaa ja kuusi märkää ikkunaa. Täälläkin satoi räntää aamulla ja aamiaiseksi nautin vaniljacappuccinoa. Kuvia en jaksanut ottaa mutta olen ainakin selkeästi ajan hermolla.

1 kommentti:

  1. Olemme laumaeläimiä! Trenditkin taitavat olla sitä, kun tarpeeksi monta ihmistä kyllästyy samaan aikaan samaan asiaan ja keksii tilalle jotain erilaista.

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!