20091014

mustaa, valkoista ja vähän väriäkin

Kirjat ovat muuttaneet värijärjestykseen, minä yritän varmaan luoda jotain selkeää kaaoksen keskelle. Saa nähdä kuinka kauan se toimii. Olohuone alkaa muutenkin muotoutua, vielä uusi matto niin värimaailma on juuri sitä mitä haluttiin.***

Ihana äiti, löysi kirpparilta kasan mustia astioita ja muisti meitä. Minä taas muistan sen päivän kun pistettiin hynttyitä yhteen ja molempien mielikuvituksessa iti ajatus mustaoranssista astiastosta. Se tuntui sillä hetkellä oliivinvihreiden ja sekalaisten hiekanväristen ja valkoisten astioiden sekamelskan keskellä melkoisen kaukaiselta haaveelta, kalliista puhumattakaan. Nyt se on jo puoliksi totta, ollut jo jonkin aikaa ja karttuu vaan. Kiitos äidin, seuraavaksi ostan hyvällä omallatunnolla muutaman oranssin KoKo-mukin lisää kun mustia onkin yhtäkkiä jo vaikka kuinka paljon.4 kommenttia:

 1. Tuo värikoordinoitu kirjahylly näyttää kahdehdittavan hyvältä! Harmi ettei meillä ole tarpeeksi kirjoja (tai kunnon kirjahyllyäkään)moisen toteutukseen. Tyydyn siis ihailemaan kaukaa. :)

  VastaaPoista
 2. Noh meillä astiat on ilmaislahjotuksia ja satunnaisia lahjaksi saatuja. Itse kerään KoKoa - kaikissa mahdollisissa väreissä.
  Joskus olisikin ihanaa että astiat sopisivat yhteen ja näyttäisivät hyvältä. Ja niitä voisi säilyttää avokaapeissa.

  Ikuisuus unelmia pitää olla.

  VastaaPoista
 3. Toteutan kirjahyllyssäni samaa. Musta hylly, syvät lokerot, lokeroissa kirjat väreittäin ja koko järjestyksessä (suurin vasemmalla). Olen jo hiukan anaali niiden järjestämisessä mutta minkäs teet kun tuntuu että koko kämppä muuten täynnä puheensorinaa.. :D

  VastaaPoista
 4. Ei tosiaan näytä hullummalta tuo kirjojen värikoodaaminen. Tuon mustan astiaston voisi kuvitella omaankin kaapistoon.

  Asuminen - Kookas

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!