20090913

Varsinainen Riesa

Eilen noin aamukymmeneltä Riesa oppi avaamaan makuuhuoneen liukuoven. Sitä en tiedä kauanko varsinaiseen opetteluun meni ja lahjottiinko Rukkanen jotenkin auttamaan mutta se niistä rauhallisista yöunista sitten. Riesa kun mönkii mieluiten edestakaisin pitkin naamaa tohkeissaan aamulla kun on kertakaikkiaan vaan niin IHANAA. Siis KAIKKI.

6 kommenttia:

 1. Hyvin on suloinen Riesa kuitenkin :)

  Kävelin eilen Turun Yonon ohi, ja niiden ikkunassa oli sun Eyecandy-malliston jätskikorvikset. Tuli sellainen hauska ja lämmin olo, että minäpä tiedän mistä nuo ovat peräisin. Vähän kuin olisi törmännyt vanhaan tuttuun.

  VastaaPoista
 2. Minullekin tuli lämmin olo kommentistasi. Tuo tuttuus ja läheisyys on jotain mihin olen pyrkinyt työprojekteissani ja tuotteissani. Kuvaan välivaiheita ja luonnoksia näkyviin, vastaan kysymyksiin, teen pienistä arjen iloista nousevia tuotteita ja toivoisin niiden herättävän juuri tuollaisia tunteita. Minusta on myös ihanaa olla jossain konkreettisesti myymässä ja promoamassa, tapaamassa ihmisiä oikeasti.

  Kiitos tästä hymystä joka on naamallani nyt. :)

  VastaaPoista
 3. Ai onko siellä sun koruja! :D Yono on meidän naapuri, siis asutaan kadun toisella puolella.

  Mukavaa, kun jaksat päivittää blogia hurjaa tahtia.

  VastaaPoista
 4. Joo, onhan siellä. Koruja ja muutamia vaatekappaleitakin. ;) Tulossa on myös jossain vaiheessa ihan uutuusuutuuksia kunhan vain tuolta lehdenteolta ehdin.

  Korut on helppo tunnistaa, mene sisään ja etsi leivoksia. :D

  VastaaPoista
 5. Mullakin oli keväällä koruja Yonossa, mutta se oli lähinnä sellainen toisella kädellä hoidettu sivuprojekti. Nyt olen pistänyt askartelublogin pystyyn, ja päätin viedä sinne uuden erän. Sain kipinän kirjoituksestasi, jossa mietit sanojen haluan ja haluaisin eroja. Tuolla pienellä -isi liitteellä on ihan mieletön vaikutus, mutten aio enää antaa sen terrorisoida elämääni. Vaikka tiukka haluaminen vaatisikin enemmän vaivannäköä. Niin että kiitos, sait aikaan sekä ajattelua että toimintaa!

  VastaaPoista
 6. Ihana kuulla, että voi herättää muissakin kipinän pistää tuulemaan. :)

  Sillä asennemuutoksella on tosiaan aivan mahtava vaikutus.

  Kerrothan sitten ihmeessä asioiden etenemisestä lisää. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!