20090905

Valittaja

Internetin ihmemaassa tulee vastaan ihmistyyppejä laidasta laitaan mutta joskus joku nousee jopa ylimeneviksi suunniteltujen karikatyyrien ylitse niin että suhina käy.

Koskaan ei mikään ole hyvin.

Aina vituttaa, on sairauksia, päänsärkyä, kouluhommat tekemättä. Koskaan hän ei aloita keskustelua sanomalla jotain positiivista. Pitäisi sitä ja pitäisi tätä ja vituttaa kun ei sitä ja ei tuotakaan. Ja sitten vituttaa vielä lisää kun pitäisi sitä ja pitäisi tätä ja on muuten se röntgenkin huomenna ja kaverilla paha olla ja hänen tekstinsäkään fanficeihin ei nyt tule ulos sellaisena kuin pitäisi.

Sympatiaa ja huomiota vaaditaan rivien välissä niin että tihkuu mutta annas olla jos sitä antaa. Arvaapa kelpaako? Pyydetyistä neuvoista puhumattakaan. Juuei voi kyllä mitään reittiopasta käyttää, se on niin monimutkainen ja jooei, junassa on niin kuuma, ei sillä voi matkustaa. Juu, en halua puhua tästä lisää. Joo annetaan olla. Mä jätän nyt tän aiheen ihan kokonaan. Mitä siitä, että hän itse nostaa kyseiset aiheet esiin, aloittaa keskustelun raastavalla valituksellaan ja vonkuu niin kauan, että joku sanoo ylipäätään jotain.

Mutta voi kun taas harmittaa ja vituttaa ja hammastakin särkee päästä puhumattakaan. Ja pitäisi sinne työharjoittelupaikkaankin soittaa ja tiskata. Ja taas yksi kaveri on allapäin. On tää raskasta.


Ja hei, ihan järkyttävää, siis oon niin vihainen. Kaveri lupas ilmaseksi oikolukea mun englanninkielisen seksifantasian eikä se tehnytkään sitä tänään. Ai hei nyt se ilmotti, että sen joku läheinen on kuollut. No, se selittää miksi se ei ehtinyt mutta kyllä mua harmittaa silti.

Hyvätkin asiat hän saa käännettyä nurinkurin joka kerta. Ihan hirveän surullista kuinka lempibändin keikalla satoi vettä ja tää ihana kirjakin loppuu ihan kohta ja se on kamalaa. Ja kuinka kauheaa onkaan kiintyä johonkin leffahahmoon tai haluta jotain asioita. On se niin epäreilua ja väärin.

Olin jo kauan sitten sitä mieltä, että valituksenaiheet eivät olleet enää realistisia mutta tänään hän räjäytti potin avauslauseellaan: Harmittaa, kun kytäsin yhtä haukkaa heinäpellolla vaikka miten kauan ja odotin, että se tekisi syöksyn ruuan perään, mutta ei :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!