20090925

tapahtui internetin ihmemaassa

Laitoin eräälle keskustelufoorumille kirpputoripuolelle lyhyen ja ytimekkään viestin kaikkien taiteen ja palstan sääntöjen mukaan. Kirjoitin asian jo otsikkoon ja eliminoin siitä mielestäni kaikki väärinymmärrykset, jotta asiasta kiinnostumaton ei turhaan avaisi epämääräistä ketjua, jollaisista aina aika ajoin käyttäjiä parjataan. Otsikoin myös erittäin eksaktisti, että O / OV, eli ostetaan tai otetaan vastaan. Ja se asia oli siis perjantain NYT-liite, jonka halusin kokoelmiini. Mieluiten kahtena kappaleena.

Kaksi foorumikäyttäjää vastasikin samantien, että sen kun laitat viestillä osoitetta niin tulossa on. Kiitos heille.

Ja nyt siihen ihmemaaosastoon. Ketjun on muutamassa päivässä lukenut melkein kolmesataa ihmistä ja nyt siellä käydään kiivasta keskustelua siitä, miksi en kävele lehtikioskille ostamaan kyseistä lehteä. Yhden ehdottaessa, että hyvähän se on mieluummin kierrättää kuin ostaa koko hesari NYTiä varten toisen kommentoidessa, että voihan sen ylijäämähesarin antaa jollekin. Kolmas on sitä mieltä, että minun ajatukseni oli varsin ekologinen ja minä en itse suoraan sanoen tullut edes ajatelleeksi, että koko asiassa on mitään kummallista saati keskustelua herättävää. Ja mitä ihmettä ne melkein kolmesataa muuta sieltä ketjusta ovat oikein kuvitelleet löytävänsä? Jonkin salaviestin naamioituna tavalliseksi viestiksi, jonka otsikosta käy ilmi jo kaikki oleellinen?

3 kommenttia:

 1. Kuulostaa tosiaan ihmeelliselle, enpä olisi arvannut minäkään...

  VastaaPoista
 2. keskustelua ei varmaan olisi syntynyt jos olisit havitellut viime viikon NYT-liitettä..jälkikäteenhän lehtiä ja niiden osia on monikin ko. foorumilla huudellut eikä niistä ole kukaan noin suurta keskustelua saanut aikaiseksi..

  ilmeisesti ennakointi on joidenkin mielestä pahasta tms.

  itse kävin katsomassa ketjusta, joko lehden olet saanut..

  VastaaPoista
 3. Hassuinta on ehkä se, ettei itse tajunnut ollenkaan olevansa jotenkin epälooginen. :D

  Ja kyllä sieltä kaksi lehteä pitäisi olla tulossa. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!