20090908

Perheenlisäystä

Tulostimet ovat ehkä mystisimpiä olentoja koskaan. Muita laitteita voi vähän käsivoimin auttaa eteenpäin mutta ei niitä. Niille pitää puhua nätisti ja paijata vähän. Maanitella ja houkutella. Varovasti tarjota lisää paperia ja olla hermostumatta kun se menee ruttuun. Läppärille voi ärjäistä, että perkelejumalauta toimi nyt saatana mutta tulostimelta aina pyydetään, että jooko, yksi sivu edes. Värikasetit maksavat maltaita ja niiden menekki kasvaa eksponentiaalisesti juuri silloin kun on kiire ja pitää vaan äkkiä tulostaa se yks juttu.

Vuosia olen tutustunut näihin vempeleisiin ja tullut mielestäni olosuhteet huomioiden niiden kanssa kohtuullisesti toimeenkin. Ihmiset, joilla ei ole omia tulostimia, ajattelevat usein niiden olevan hyvinkin yksinkertaisia. "Siis tehään vaan niin myöhään ku menee, eihän sit oo enää ku se tulostus" Tällaiset ihmiset eivät ole koskaan kokeilleet esittämäänsä ideaa käytännössä.

Kaikkihan riippuu kuun asennosta ja tiskirätin vinouskulmasta mutta minä en silti jumalauta ymmärrä miten kesken viiden sivun työtä, kolmen tulostetun sivun jälkeen printterini oli sitä mieltä, että mustekasettia ei löydy.

No millä pyhällä hengellä sinä ne kolme sivua tulostit?

Niinpä meille tuli perheenlisäystä. Se näyttää kaikki luukut avattuna aivan lempeältä avaruusalukselta ja siinä on kuulemma parempi näyttö kuin P:n puhelimessa. Se on suuri ja kaunis ja minä toivon, että meidän yhteistyömme tulee olemaan hedelmällistä ja pitkäjänteistä.


2 kommenttia:

  1. "---ja tiskirätin vinouskulmasta"
    Paras perustelu aikoihin!

    VastaaPoista
  2. :D Kyse saattaa olla myös eteisessä olevien kenkien kengännauhojen asennosta suhteessa parvekkeen kaiteen tangenttiin.

    Ja uusi printteri toimii kuin unelma.

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!