20090901

Kaaosta kaaoksen päällä.

Minä olen tehnyt kai jo yli kuukauden töitä ilman vapaata. Työhuoneesta ei voi enää erottaa eri projekteja. Ne ovat kasautuneet toistensa päälle kuin maakerrokset, sillä edellisiä ei ole ollut aikaa siivota pois uusien tieltä.

Kerrostumissa näkyy epämääräisiä papereita, torakkakorviksia, saksia, kyniä, liimaa ja kutistemuovia. Sinne on hautautunut sulaan sopuun lehtiä, kirjoja ja kahvimukeja. Kokispulloja ja kakkupapereita. Kameran akut syleilevät muovista shampanjalasia ja silikoniset kermavaahtomöykyt nojailevat rennosti kaiuttimeen omalla leivinpaperiarkillaan. Leivoskoruja on vähän siellä sun täällä, ulkoinen kovalevy on peittynyt kartonkiin ja tuunausta odottava rukousnauhakoru on unohtunut asteviivaimen viereen. Kellonviisareita ja muovisia bambeja, hollannin sanakirja ja superliimaa.

Mustavalkealla sanaristikkovahakankaalla on kasa hotpantseja ötökkäprintteineen ja painon lähettämä tarjous on laitettu talteen tulostimen päälle vessapaperirullan viereen. Pahvilaatikossa on kasa henkareita ja lattialla edellisen promokeikan putkikassissa avaamattomana kasa paitoja. Pöydänkulman ovat vallanneet ruuvit ja proput, hiustenkuivaaja kuiskailee silitysraudalle, tuhmia varmaankin ilmeestä päätellen.

Minä istun kaiken keskellä aivot kuumeesta puurossa ja mietin, että mitä minun pitikään tehdä seuraavaksi. Taidan käydä tupakalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!